FLYV er kommet online

Kongelig Dansk Aeroklub har fået indskannet alle numre af magasinet FLYV fra 1928 og indtil 2016. Alle numrerne er gratis tilgænglig på vores hjemmeside og vi håber I alle sammen vil nyde at læse de gamle magasiner. Vi garanterer i hvertfald, at der er mange timers læsning for den FLYV interesserede.

Se vores arkiv her 

Velkommen til Kongelig Dansk Aeroklub

Kongelig Dansk Aeroklub (KDA) er Danmarks luftsportsforbund. Vi er en interesseorganisation for sportslig, privat og forretningsmæssig flyvning i Danmark. Vi er for tiden ca. 10.000 medlemmer fordelt i 8 forskellige medlemsorganisationer der repræsenterer og varetager hver deres luftsports gren.

Kongelig Dansk Aeroklub
C/O Dansk Hanggliding og Paragliding Union
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

ballonunion logo dfu logo dhpu logo cs logo DLU logo
         
 image.png logo dsvu logo model logo  
         

Formandsskifte i KDA

Til Unionsmedlemmer af KDA

Formand Dennis Werenskiold har desværre set sig nødsaget til at træde tilbage fra posten som formand for KDA grundet alvorlig sygdom.

Bestyrelsen har derfor indkaldt førstesuppleanten, Jørgen Legind Hansen, til at deltage i bestyrelsen, og har konstitueret sig som følger:

Formand: Michael Bach-Olesen
Næstformand: Peter Eriksen
Forretningsudvalg: Michael Bach-Olesen, Peter Eriksen, Per Horn. 

Der vælges ny formand ved Repræsentantskabsmødet, som afholdes søndag d. 29. september i Odense.

Vi vil gerne benytte lejligheden til samtidig, at informere om workshop for KDAs Unionsmedlemmer, som afholdes lørdag den 31. august kl. 13:30 i Odense. Emnet på workshoppen bliver KDAs vedtægter og regulativ, hvor KDAs bestyrelse vil komme med et oplæg til ændringer til diskussion.Invitation til workshoppen samt bestyrelsens oplæg fremsendes senere.

Med venlig hilsen

Michael Bach-Olesen Formand KDA