FAI Sportslicenser

Fra den 1. januar 2018 udliciteres administrationen af FAI sportslicenser til de enkelte forbund, det betyder, at sportslicenser kan bestilles og fornyes hos dit eget forbund. FAI sportslicens er gyldig i alle lande, der er repræsenteret i FAI. Den skal forevises ved deltagelse i konkurrencer og rekorder, der udføres i overensstemmelse med FAI´s regler.

fai logo

For at være gyldig, skal indehaveren med sin underskrift bekræfte, at han/hun kender og forstår FAI´s Sporting Code og forpligter sig derved til at overholde den. Derudover skal alle indehavere af sportslicens være registreret i FAI's database. Har man ikke en gyldig sportslicens - eller ikke er registreret i FAI's database kan starttilladelse nægtes af konkurrenceledelserne. Licensen er kun gyldig hvis man er registreret hos FAI og har sportslicensen fornyet for det pågældende år.

Licensen er udstedt af dit forbund på vegne af KDA og FAI, og den kan uden varsel inddrages af begge parter. En sportsudøver, der er blevet diskvalificeret, skal deponere sin licens for den periode diskvalifikationen varer. Enhver forsinkelse i deponeringen af sportslicensen forlænger perioden med diskvalifikation tilsvarende. I denne periode kan den diskvalificerede ikke deltage i FAI sportsaktivitet.

Til forbundene
Vejledning i udstedelse af sportslicenser til forbundene fås ved at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Alle forbund med adgang til databasen SKAL underskrive en databehandleraftale med KDA.