AVIATOR – Aalborg Svæveflyveklub har fået stjålet 6 fly!

Vi har fået stjålet 6 (seks!!) fly, som er taget ud af deres transportvogne, og tilsyneladende læsset på lastbil. Politiet er på pladsen i øjeblikket. Det er sket i perioden fra mandag aften 31/10-2017 til torsdag 2/11-2017 formiddag kl. 11, vi er ved at forsøge på at spore os ind på tidspunktet.

Følgende fly er væk:

Duo Discus T (OY-RAX)
LS6 18w (OY-XRG)
LS4 (OY-XRF)
LS4 (OY-XPX)
DG 400 (OY-XPD)
Pegase (OY-RGX)

Hvis I hører noget, så kontakt os venligst.

Mvh Jens Bonderup Kjeldsen – Formand for AVIATOR – Aalborg Svæveflyveklub
Tlf: 4055 2424

Vellykket sprogtestseminar i KDA-huset

Lørdag den 5. januar 2013 afholdtes det første af to sprogtestfornyelsesseminarer. Seminaret fandt sted i KDA-huset, hvor 11 sprogassessorer fra Sjælland og Fyn var samlet for at gennemføre det krævede fornyelsesseminar. Seminaret var godkendt af Trafikstyrelsen, som også deltog med inspektør Mads Heising. Det næste seminar finder sted i Herning den 19. januar 2013.

Læs mere …

Billigere flyslæb og faldskærmsflyvning

Landsskatteretten har afsagt kendelse, som ændrer SKAT’s afgørelse i forbindelse med en organisations ønske om at få refusion af brændstofafgiften på brændstof anvendt til slæb af svævefly. Dette har nu resulteret i et såkaldt styresignal, som er reelt set er en retningslinje som er gældende og forklarer hvordan reglerne skal fortolkes. I dette tilfælde er der tale praksisændring og om genoptagelse af sager, som tidligere er afgjort i modstrid med det nu udsendte styresignal.

Læs mere …

KDA-huset

KDA-huset i Roskilde Lufthavn huser KDA´s bibliotek, mødelokaler og AeroPartner Pilotshop. Biblioteketet er åbent efter aftale med KDA´s bestyrelse.

 

kdahuset

Kommende Events

 
Saturday, September 29, 2018 13:00 - 16:00